Fizikalna terapija                                                                                                                        U poliklinici Đurić provodi se ciljana terapija kralježnice: dekompresijska terapija za cervikalni, torakalni i lumbalni segmet, a obuhvaća problematiku intervertebralnog diska (protruzija, hernija), malih zglobova kralježnice, promjene na kralješcima i  mišićima. Neki od mogućih simptoma mogu biti: bolovi u vratnom ili lumbalnom segmentu kralježnice, sa ili bez širenja u ekstremitete,  ograničenje pokreta, trnci duž ruke ili noge, promjene osjeta, slabost mišića.

Također, provodi se i terapija zglobova ramena, lakta, kuka, koljena i gležnja kod problematike: tetiva i tetivnih ovojnica, ligamenata, zglobnih hrskavica, mišića, meniskusa, zglobnih tijela.

                                                                                                                                          Ginekološka djelatnost poliklinike Đurić uz stručno savjetovanje specijalista ginekologa nudi optimalne uvjete analize, dijagnostike i liječenja. U suvremeno opremljenoj ordinaciji obavljaju se preventivne i dijagnostičko-terapijske usluge u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja žena svih dobi. Ordinacija je opremljena najsuvremenijim dijagnostičkim uređajima. Svakoj pacijentici individualno pristupamo u cilju kvalitetnog i povjerljivog odnosa. 

Ultrazvuk je sigurna i bezbolna dijagnostička metoda kojom se pomoću visokofrekventnih valova zvuka stvaraju slike unutrašnjosti tijela. Ultrazvučne slike u realnom vremenu prikazuju strukturu i gibanje tijela, kao i protok krvi kroz krvne žile.                                                                                                                                               Color doppler krvnih žila ultrazvučna je pretraga koja omogućuje prikaz krvnih žila i njihovih stijenki.                                                                                                                 Ultrazvuk lokomotornog sustava je jedna od metoda za analizu promjena na mekim tkivima sustava organa za pokretanje (mišićima, tetivama, ligamentima) te zglobovima (istegnuća i puknuća zglobne čahure, izljev).

                       FIZIKALNA TERAPIJA

  •          mr. sc. VENCELJ ČULJAK, dr. med.,                 specijalist traumatologije i ortopedije    
  •          
  •         MARINA KOVAČEVIĆ, mag. physioth.

                           GINEKOLOGIJA

                 mr. sc. PREDRAG ĐURIĆ, dr. med.,                             spec. ginekologije i porodništva

        doc. dr. sc. ŽELJKO DUIĆ, prim. dr. med.,                        spec. ginekologije i porodništva

            ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA

 dr. LANA POSTRUŽIN GRŠIĆ, spec. radiologije